Çandarlı Mehmet Dilsiz Ortaokulu

Vizyon: "Çandarlı Mehmet Dilsiz li olma " gurur ve kültürünü; köklü ve deneyimli kurumsal yapısıyla bir nesilden ötekine taşıyan, bilgi çağında ve geleceğin Türkiye´sinde etkin rol alan, sürekli gelişen, yenilikçi, öncü ve örnek bir kurum olmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, gelişime açık, öğrenmeyi öğrenmiş, iletişim becerileri gelişmiş, sorun çözme becerisine sahip, üretken, yaratıcı, özgüvenli, girişimci, etik değerleri özümsemiş, ulusal ve küresel değerlere sahip, sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Yönetim, öğretmen, çalışan, veli ve öğrencilerimizle birbirine kenetlenmiş, paylaşımcı ve karşılıklı sorumluluklarının bilincinde olan güçlü bir aileyiz.

Isınma: Kalorifer kömür
Servis Bilgisi: Taşımalı Okul. Yaylayurt ve Tatilköy servisleri mevcuttur
Okulun Sınav Başarı Durumu: Okulumuz 2017 TEOG sınavında ilçe 1. si, İzmir ilinde ise 17. olmuştur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-Twining
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: AB K12 Projesi Yürütmektedir.

WEB - https://mehmetdilsiz.meb.k12.tr

Adres - ÇANDARLI MAH. KARA HALİL PAŞA CAD. MEHMET DİLSİZ İ.Ö.O NO: 54 DİKİLİ / İZMİR

Yerleşim Yeri - Çandarlı Beldesi-Dikili-İzmir

Ulaşım Otobüs,minibüs